Kiteen vesikunta

 

Kiteen Vesikunta on nykyaikainen vesi- ja viemäröintilaitos, joka huolehtii Kiteen keskustaajaman käyttövedestä, jätevesien puhdistamisesta sekä Kiteen kaupungin Puhoksen - Tolosenmäen taajamien käyttöveden jakelusta ja jätevesien puhdistamisesta.

Lisäksi Kiteen Vesikunta hoitaa haja-asutusalueella Palo-Ojan Vesiosuuskunnan, Kiteen Eteläisen Vesiosuuskunnan ja Keski-Karjalan Läntisen Vesiosuuskunnan jokapäiväisiä vesihuoltolaitoksen toimintoja

Ajankohtaista

  • 4.7.2018 Vesijohtorikko 4.7.2018 klo 19.15 Putkirikko Kiteen Sepänniemenssä on korjattu ja vedenjakelu alkaa palautumaan normaaliksi illan aikana. Vesi saatta olla aluksi sameaa, mutta kirkastuu vetta reilusti valuttamalla.   Lisätietoja Kiteen...
  • 5.12.2017 Kiteen Vesikunnan hinnastot Kiteen Vesikunnan uusimmat taksat katsottavissa "Ajankohtaista" sivuilta. Sieltä löytyy myös muiden keski-karjalan alueella toimivien vesiosuuskuntien taksat "klikkaamalla" haluttua vesiosuuskuntaa.
  • 3.11.2017 Uudet sopimusehdot ja yleiset toimitusehdot 1.9.2017 1.9.2017 voimaan tulevat uuden vesihuoltolain mukaiset vesihuoltolaitoksen yleiset toimitusehdot sekä liittymis- ja käyttösopimuksen sopimusehdot löydät nettisivun yläpalkista kohdasta "yritys" ja sieltä "taksat ja laskutus"